Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Det här är lätt att göra men det tar en stund innan maten står på bordet. Då var det bara att ta det lugnt en stund, städa undan i köket och vänta in när det blev dags att sätta på pastan
Vi åt detta som förrätt påpåskafton. Placera varje rulle på en lite bädd av blandad sallad. Laxrullar till förrätt (4 personer) 8-12 skivor rökt lax (beroende på storleken) 1 dl Philadelphia cream cheese 2 msk finriven pepparrot 1 dl räkor, skalade och hackade 2 msk gräslök, finhackad 1 salladslök, finhackad 1 msk citronsaft flingsalt och svartpeppar blandad sallad, dillkvistar och citronklyftor till serveringen Blanda cream cheese ,ed pepparrot, gräslök, salladslök, hackade räkor och citronsaft, Smaka av med salt och peppar. Lägg 2-3 laxskivor omlott på varandra
Skär ett djupt snitt på längden efter hela filén och vik upp den. Krydda filén och lägg på röran. Lägg på ett ugnssäkert fat eller form i ugnen på 200 grader. 1 fläskfilé på 600 g
Bryn dem lätt så de får fin färg och häll på vinet. Bästa mamma bjöd familjen på Fyllda Kycklinglårfileér8 kycklinglårfiléerflingsalt och peppar1 burk rostade paprikor1 dl oliver utan kärnor3 msk hackad bladpersilja2 msk pinjekärnor2 dl vitt vinSalta och peppra kycklinen runtom
Jag gissar att det inte bara är vi som har lax och annat gott kvar i kylen så här efter påsk. Jag älskar när kylen är full av rester, allra helst den typen av rester som det går att hitta på nya saker med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.