Alla mina söta recept hittar du HÄR >>. Fylldavetebullar med galet god fyllning (ca 15 st, ganska stora). Låt jäsa under bakduk i 45min. Grädda mitt i ugnen i 250° i ca 8 min. På Instagram heter jag @madameedithblogg Fylldavetebullar med galet god fyllning (ca 15 st, ganska stora). Grädda mitt i ugnen i 250° i ca 8 min
Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
Mina tips, var noggranna med receptet och följe den, köp mattan, låt macarons vila minst45min innan gräddning, detta för att macarons inte spricka och tappa formen. Fortsätt att vispa i ca 10 min, smeten ska kylas ner samt få en glansig fin konsistens. Låt macaronsen stå i rumstemperatur i ca 45min, detta för att ytan ska hinna torka lite så att de inte spricker så enkelt i ugnen. Grädda i 155 grader i ca 12-15 min. ca 12-15 min
Tillsätt rumsvarmt matfett, delat i mindre bitar, sockret och mjölet. Grädda dem mitt i ugnen i 225-250 grader i 6-9 minuter. I varmluftsugn i 200-225 grader ca 8-10 minuter. 2 3/4 tim varav 2 tim jäsning och 5-8 min i ugnen
Att det blev torkad basilika för min del var en nödlösning, jag glömde helt enkelt att köpa färsk. Eftersom risken är stor att du inte förstår min beskrivning av hur du ska skära köttet, så kan du kolla in principen här >
God morgon på er. Ännu en dag då solen vågar sig fram, härligt. Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Lägg ut en bit aluminiumfolie och därefter en brödrundel. Tillsätt vetemjölet och arbeta ihop degen som får jäsa i ca 30 minuter. Låt dem eftersteka på svag värme i ca 10 minuter. Lägg rundlarna en och en i en stekpanna med olivolja på medelvärme och baka ca 2 minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.