Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers 700 g urbenad kycklinglårfilé
4 st kycklingfiléer. 14 st kycklingfiléer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk smör 8 skiva salami 150 g rumsvarm färskost med grillad paprika 8 st färska basilikablad 1
Jag grillade fylldakycklingfiléer med whiskeysås och en krämig potatisgratäng till. Jag la kycklingfiléerna i ett grillhalster så att de höll ihop under grillningen
kycklingfiléer, risotto, parmesangratinerad sparris och örtolja. Fylldakycklingfiléer 4 port 4 kycklingfiléer 1 msk olja Fyllning. 4 skivor parmaskinka alt kallrökt skinka (vi använde vanlig kallrökt skinka, bacon går också bra) 4 soltorkade tomater 4 skivor camembertost (vi brukar använda mozzarella) 1 tsk salt 2 krm vitpeppar från kvarn Pensla med olja och grilla ränder på kycklingfiléerna i en grillpanna. 4 kycklingfiléer
4 stora kycklingfiléer. Skär en djup ficka i filéerna, så att man kan fylla dem, pensla med sherry och smält smör, salta och peppra, smula sönder de franska örterna och strö det på filéerna, låt dem mogna i kylen minst 1 timme
Jag har en liknande variant på kyckling som tillagas i ugn men det här var första gången som jag grillade fylldakycklingfiléer, oftast när vi grillar kycklingfiléer så marinerar vi dem i thaichilisås innan grillning
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.