Godmorgon, vad härligt det är att vakna när solen skiner och himlen är alldeles blå. Själv har jag passat på att gå en lång och skön morgon promenad i det vackra och friska vädret
0,5–0,75 dl valfri sötning. Grädda i 180 grader, i cirka 10–15 minuter. 0,5–0,75 dl valfri sötning. Detta är en god och mäktig dessert som räcker till många och kan göras dagar i förväg
Till påsk blev det i år en cheesecake smaksatt med mango- och passionsfrukt. Ännu en Lomelino tårta. Jag dividerade länge över vad jag skulle baka och slutligen fastnade jag för den här, en lätt och fräsch efterrätt men gula inslag
Idag är det precis ett och ett halvt år sedan jag började min nya och knaggliga bloggbana. Sedan dess har jag - förutom när jag låg på sjukhus några dagar i höstas - levererat dagliga inlägg med mat eller prat
10–12 bitar. Fyllning200 g mjölkchoklad5 dl vispgrädde 200 g färskost, t ex Philadelphia 1 msk florsocker10–14 maränger. (En rund form 24–26 cm i diameter går också bra)
Ingredienser Portioner. 12 bitar 300 g mandelmassa 1 ägg 2 äggvitor Fyllning 4 dl vispgrädde rivet skal och juice av ca 1/2 citron 1 dl florsocker 2 äggulor 4 passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.