Efter tre timmar i frysen är citronsufflén halvfryst och färdig att servera. Toppa med citronskal, droppa över likör, dekorera medfärskabär och servera
Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. När det gäller frukt och bär så finns det ingen säsong som överträffar sommaren
Västerbottenpaj med kantareller. Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör
Garnera medbär. Vispa äggvitorna med sockret till ett hårt skum. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färskabär 4 st. Till garnering2-3 dl vispgräddefärskabär tex hallon och blåbär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färskabär 4 st
Garnera efter tycke och smak med vispad grädde och färskabär, eller servera separat vid sidan om. Ettårsdagen firar jag med en mandelchokladkaka av det maffigare slaget
Jag tycker cheesecake är supergott men eftersom att jag alltid brukar göra en fryst variant så var jag lite skeptisk till hur denna bakade kaka skulle vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.