I samband med att jag slog ut min framtand behövde jag byta till en lite mer skonsamkostoch då kunde jag inte äta den hemmagjorda müsli som jag annars brukar äta till frukost, därför testade jag en morgon att göra en fruktsalladmedkeso, kokosochkaneloch den blev så pass god att jag har fortsatt äta den till frukost ända sedan dess
Idag fick det bli banan ochkanelpannkakormedkokosmjölkochfrystorkadejordgubbar. Jag gillar att toppa, och fylla dem med allt från färska bär ochkokos till lakrits och banan
Varför inte testa en julig variant av fruktsalladsom innehåller apelsiner, äpple och banan ochsomtoppasmed lite gojobäroch en sockerlag på kokossockerochkanel
Slängde ihop ett litet gäng goa muffins idag, med smak av kokos, kaneloch så lite russin. Klicka ut i små formaroch garnera med russin eller annat om du vill
Fruktsalladmedexotisk grädde ochrostadkokos. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm ochgott är en fruktsallad alltid rätt
Smörj en lagomstorform (jag använde en kvadratisk ugnsform) medkokosoljaoch låt riven kokos fara runt i formen så att alla sidor täcks med ett tunt lager
Smakade mums med lite lättvispad vispgrädde smaksatt medvaniljsocker. Efterrätten är både gluten- ochlaktosfri, men kan göras helt mjölkfri genom att byta ut smöret mot smält kokosolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.