Rör ner mangotärningarna och smaka av kryddningen. Tillsätt purjolök, vitlök, ingefära, mango chutney och kokosmjölk, och låt sjuda ca 40 minuter. 5 dl mango chutney. 250 g mango
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Däremot hittade jag Lindahs senaste nyhet, Mango Ananas och den var en riktig höjdare. Apropå mango så tänkte jag dela med mig av receptet på cheesecaken jag gjorde på min födelsedag som har smak av just mango
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Skaka drinkingredienserna i en shaker tillsammans med is. Förbered ett Martiniglas med sockerkant genom att doppa glaset i äggvita och sedan i strösocker
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. Jag blandade ut den med både kokosmjölk och havremjölk och toppade med mango
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.