Lägg valfria bär och frukt i en liten ugnsform. Blanda ihop 9 gram smör, 13 gram vetemjöl och 13 gram havregryn med lite sötströ och smula över bären/frukten. Servera med 75 gram mild yoghurt vanilj
Sedan dess har mänskligheten välsignats med elektricitet. Eftersom vi hade en halv flaska marsalavin kvar efter risottolagandet för två veckor sedan gav vi oss på klassikern zabaione
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Det stod en lite flicka med sin pappa vid sidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djuren med sina tentakler och sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
Missförstå mig rätt, jag tycker absolut att man ska avstå från tillsatt raffinerat socker, glukosirap och liknande, och har man svajigt blodsocker kanske man behöver vara lite extra försiktig medfrukt, men i min värld är det en stor skillnad mellan en frukt och socker
Frukt & Nöt. Brödet är gott som det är eller med något mer 'smaklöst' pålägg & får dig att kanske springa på toaletten mer än 1 gång per dag som mamma uttryckte det, haha
Skiva frukten och lägg i lager i en ugnsfast form. Servera med glass och sen är det bara att njuta. Men lika härligt med färska jordgubbar eller hallon på sommaren
Piffa upp buffén med färgglada frukt- och salladstallrikar som placeras ut lite varstans på bordet. Idag har jag varit iväg och ätit pannkakslunch på Pannkakshuset i Tolg med jobbet, och det var riktigt mysigt verkligen
Häll upp i två glas och toppa det hela med lite hackad choklad och några bär. Häll yoghurten och bananen i en matberedare eller mixer, blanda och häll sedan i bären och juicen och blanda alltsammans några minuter så det blir som en dryck
Ta de frukter du får tag i, se gärna till att få med olika färger och toppa eventuellt. med nötter och kakaonibs (bitar av kakaoböna) eller hackad mörk choklad för att få ännu mer näring och härlig crunch i tuggorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.