Som jag berättat om tidigare är jag med i en "receptlek" som heter "Skickavidare". Det går ut på att man först och främst anmäler sittintresse, sedan görs en lista upp där den som står överst på listan börjar med att skicka ett recept till den som står andren på listan
Just nu är rabarbern riktigtfin – underbar i kräm och paj – en verkligtklassisk köksväxt. Själv plockar jag den i ett litet strövområde i närheten av där jag bor, dit den sprittsig och numera frodas vilt, men den finns också att köpa ibutik förstås, ofta till ett bra pris
Nu är det snart tid för ramslök. Du som har ramslök idina nära omgivningar – vilken lycka. För det som av många tidigare betraktades som ett ogräs är faktiskt en utsökt delikatess som man kan använda tillväldigt mycket gott
Orkar ni mer mat. Jag kan ha fel men visst känns det som om påsken slår julen ifrosseri av godsaker. Tycker jag äter och fikar mest hela tiden och än är det inte slut, vi har ju två dagar kvar att njuta av livets goda
Man får ju inte vara sämre än alla andra så även om jag inte brukar följa strömmen och göra som alla andra så kände jag för att leka lite med mitt gamla våffelrecept och göra belgiska våfflor med litetillbehör
Jag passar på att testa ett recept som jag fick av min kollega förra veckan. det kan ju intebli fel. ) och då den ska frysas så är den ju perfekt att ha ifall man som sagt skulle få oväntat besök
Som ni kanske känner till så är jag med iliten receptlek som heter Skickavidare. Det innebär att olika matbloggare skickar recept till varandra och så ska dessa provlagas och utvärderas på bloggen
Klarbärssylt och vidare äventyr. Skriveti. Mellansonen och Lillan åker denna vecka hem tillsin pappa för vidare sommaräventyr och H och jag fortsätter ini vecka tjugonio på egen hand
Som ni kanske känner till så är jag med iliten receptlek som heter Skickavidare. Det innebär att olika matbloggare skickar recept till varandra och så ska dessa provlagas och utvärderas på bloggen
Som jag berättat om tidigare så är jag med i en receptlek som heter "Skickavidare". Idag var det dags för mig att göra receptet som jag fått från Rebecca, inlagdsill
Ja, arbetsdagen inleds med arbetsplatsmöte och sedan ska jag vidaretill ett annat möte innei stan. Lillelördagen är redan här, och skönt är väl det, eller vad säger ni
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.