Godmorgon. Nu sitter jag i bilen tillsammans med mamma och moster påväg till Göteborg. Där ska vi hälsa på gammelmormor och hämta min mormor som varit där i veckan
In a medium bowl, stir the mashed bananas, yogurt, eggs, butter and vanilla with a spoon. Lightly fold the banana mixture into the dry ingredients with a rubber spatula, mixing just until combined
Som jag berättat om tidigare är jag med i en "receptlek" som heter "Skicka vidare". Det går ut på att man först och främst anmäler sitt intresse, sedan görs en lista upp där den som står överst på listan börjar med att skicka ett recept till den som står andren på listan
English. ) Dagens banan- och valnötsbröd (med dadlar) har jag bara två ord att säga om. ) Regarding todays Banana and Walnut Bread (with dates) I only have two words to say
Kärt barn har många namn - när jag bodde i England kallade en kompis den för "left over cake". Du behöver dock inte vänta tills du får något över - det går alldeles utmärkt att använda både färsk och lite sur gräddfil, filmjölk eller grädde i den här kakan
this post also is an attempt to translate my original (German) one into English. But instead of going for a Müller rice pudding (which in Germany they advertise for as “the small appetite”
This is the best bananabread I have baked and that is probably because the bananas are caramelized. And the icing on the cake is the crumb also made with banana
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.