Caesarsallad. Den blev riktigt tjock så jag tillsatte ungefär 0,5 dl vatten och det blev då en trögflytande dressing som gick att ringla över salladen - precis som jag ville ha den
Älskar dessutom hemmagjord caesarsallad - bland det bästa som finns på sommaren. Haha, hoppas jag inte blir hatad för att jag la upp den här sista bilden Mina sötisar❤ Äääälskar kvällssol mer än alla annan sorts sol här på jorden
Finns det nån godare matigare sallad än caesarsallad egentligen. Jag föredrar en caesarsallad med enbart kyckling, sallad, krutonger och dressingen men du kan förstås blanda i vilka fler grönsaker du vill
När vi hade tårtfrossa på Bulleri åt fröknarna caesarsallad. Grilla eller kör dem i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter, beroende på storlek. -Mama Skogly ♥ 4 port
Hoppas ni också gillar min caesarsallad. Ceasarsallad är en av 12-åringens favoriträtter och har varit det i några år, även 9-åringen gillar det medan 3-åringen mest gillar kycklingen. Lägg kycklingen i en ugnsform och kör in i ugnen tills den tjockaste delen (låret) är över 70 grader, ca 45-60 minuter
2-3 kycklingfiléer. 2 sardell- eller 3-4 ansjovisfiléer . Dressing. Mät upp majonnäs, citronsaft, sardeller, vitlök, senap och worcestershiresås i en liten mixer och kör till en slät sås
Rensa kycklingen och dela köttet i mindre bitar. Blanda alla ingredienserba till dressingen i en skål. Skär salladen i stora bitar, skiva salladslöken och halvera tomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.