Servera med en god grönsallad. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. 1Pajdeg 100 g smör 1 dl riven ost 3 dl vetemjöl 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Ingen köpedressingen slår den här hemmagjorda som innehåller både sardeller för smak o sälta och även parmesan för textur och den där lilla extra piffen
Den här mjuka mandelkakan med Amarettofyllning (lchf) är som gjord för att sitta och mumsa på i trädgården, perfekt att ha i kylen och bara plocka fram till sommarens alla fikastunder
Den är krispig, knaprig och proppfull med nyttigheter. Jag öser på med ekologiska nötter av olika slag, t ex paranötter, hasselnötter, valnötter och mandlar
Antingen så tillagar du därefter allting på en plåt – i ugnen, eller på grillen. Och efter några veckor med träningspass som gått helt över förväntan så var det ett bakslag att plötsligt sakna den vanliga energin och glädjen till passet
Bl a den här salladen som jag har gjort om lite så att det blev en variant på caesarsallad. Stek kycklingfilé i bitar och blanda den sedan med romansallad, rostad majs, cocktailtomater och brödkrutonger
Dessa passade finfint att steka till som lunch i lördags och servera tillsammans med färskpasta & en blåmögelost (som snart skulle gå ut i datum) som fick bli sås tillsammans med en skvätt grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.