Ett supergott recept som jag bjöd Anette på till fredagslunch. Receptet är från kokaihop. se. Jag kryddade med mer av nästan allt, men här är originalreceptet
Igår träffade jag två härliga vänner i stan för en liten lunchsammankomst, och ja, det är helt klart min absoluta favoritsätt att spendera en fredagslunch på om man säger så
Veckans torsdagslunch på jobbet blev en fredagslunch som blev den här goda coscosröran. Till Amandas pulkautflykt med dagis i veckan bakade jag något som jag inte gjort på många många år
Efter radiosändningen bar det av till Törneby Herrgård i Kalmar för fredagslunch, det alltid lika trevligt att komma dit, och att kunna sitta ute i höstsolen
En förvånansvärt snabb och välsmakande lunch baserat på rotfrukter, som ju egentligen är de enda grönsakerna som just nu är i säsong, och några skivor fin tjock bacon (leta efter den lite grövre sorten)
Slottet ståtade tomt när hon väl var hemma igen, herr W knegar sista kvällspasset, men doften från fredagslunchen, en simmande Jakob, dröjde sig kvar i köket
Finbesök och helg,så på fredagslunchen passade på att inhandla lite fin köttig och vit fisk. Det blev kattfisk detta tillfälle och eftersom jag var lite sliten efter jobbveckan, fick det bli enkla tillbehör
Det går alldeles utmärkt att äta en enkel medelhavsinspirerad omelett som fredagslunch och avsluta med en bit "Death by chocolate" med vispad grädde och alldeles färska inhemska jordgubbar
Varm macka från mack-grillen, gjord på en rågklämma, några skivor ost, en skiva kalkonbröst och en skiva tomatFejk-hallonpaj (varma hallon blandade med Start och toppade med vaniljlättyoghurt)En apelsin (måste C-vitaminbomba nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.