Ett tips nu igen. För lite sen så var jag sugen på nåt gott ni vet , nåt gott man man vet inte vad. Stod och tittade i kylskåpet men det fanns ju inget som lockade
För det är inte bara gott med fondue utan även hur mysigt som helst. Minst lika mysigt det. Jag sa ju att jag skulle damma av fonduegrytan igår och det fick jag bokstavligen göra, så länge sedan var det som vi använde den
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Vi avnjöt tjejlunch på Bankgatan igår. I formarna serverades. Kycklingfärsbiffar. 400 g kycklingfärs2 st vitlöksklyftor2 tsk torkad basilika1 tsk salt1 msk tomatpuré2 msk grädde1 st ägg1 pkt buffelmozzarellaSätt ugnen på 200 grader
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. 2 port150 g basmatiris1 stor purjolökEn handfull champinjoner2 kycklingbröstOlivoljaSmör att steka iEtt glas vitt vinEn handfull persilja2,5 dl matlagningsgrädde1 citronKoka riset
Äntligen, bloggverktyget fungerar igen och det är freeeeedaaaag. För att göra helgen ännu mer skön så lyckades jag leverera jag ett stort projekt om skruvar för takpaneler i förtid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.