Chokladkake-receptet innehåller Whey complete och som en liten midsommarpresent får ni 25% på just Whey complete från Proteinbutiken om ni använder koden TASTYHEALTH. (jag dubblade alltså receptet, orginalreceptet för 6-8 bitar är alltså hälften av detta recept). 0,5-1 tsk vaniljpulver. 2 valfria chokladkakor (2x80g) från Nutri-Nick (jag använde mörk choklad). 3-4 msk sukrin. Smörj en rund form med avtagbara kanter (ca 26 cm) med kokosolja och grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter. Eftersom jag dubblade orginalreceptet behövde min kaka vara inne i ugnen i ca 15-18 minuter. Ta ut kakan ca 45-60 minuter innan servering så att den hinner tina lite. 6-8 bitar. 0,5-1 tsk vaniljpulver. 3-4 msk sukrin. ca 10-12 minuter. ca 15-18 minuter T
I går var det alltså midsommarafton, och det kunde man gissat utan att titta i almanackan. Detta på grund av att vädret var riktigt midsommarväder, i alla fall här i Falkenbergsområdet
Förutom de vanliga traditionella rätterna så tycker jag att min Skaldjursmoussetårta är väldigt god på midsommarbuffén och självklart även en klassiker som Västerbottenost-paj som fungerar perfekt till nästan allt
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleLinkedInGillaGilla Laddar. Räkna med ett halvt ägg och 6-8 stora räkor till varje smörrebröd. Skär några cornichoner på längden och lägg över – var generös, gärna 3-4 halvor. Till 4 portioner behöver du 1 kg rostbiff, 1-2 tsk salt samt vit- eller svartpeppar. Räkna då med omkring 1 timme och 15-30 minuter i 125 ° och 50-60 minuter i 175° för ett kg kött
Varför inte testa att göra din egna inlagda gurka. Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. ja jag tänkte såhär till MIDSOMMAR det är så jätte gott till både mat och att lägga på mackan
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.