Fortsätter på temat frukost och varierar med en mättande omelett. Jag brukar vanligtvis äta havregrynsgröt och en smörgås med pålägg till frukost men ibland är det kul att variera sig och äta något annat
Men faktum är att man ju faktiskt äter med ögat också, så jag tycker att det blir mycket roligare om man varierar den där omeletten i form och innnehåll
Tillomeletten, en stor brödskiva med jordnöttsmör, ost, röd paprika och svartpeppar. Men idag så ville jag äta något annat, så det blev en god omelett ( fylld med ost, rödlök och vitlök)
Lever med min sambo "J" i mitt gamla barndomshem "laritstorp" som vi kallar det. livsglitter för mig är allt det fina med livet, inredning, vardagslyx, blommor, men även drömmar, kreativt skapande & familjeliv
Helgfrukostar är någonting jag lärt mig ta tillvara på efter så många år av jobb med ob. Eftersom jag hade perfekt mogna bananer och två lite ledsna äpplen i fruktskålen fick det bli pannkakor med äppelmos
Pudra över mjöl, rör och späd med mjölken. Vispa till en slät sås. Smaka av med kryddorna. Häll såsen över brysselkålen och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills den fått fin färg
Ta ut och lägg på tallrik, servera med vispad yogurt/kvarg/keso med lite bär eller annat du gillar. De passar antingen till frukost eller som ett större mellanmål
Idag startade jag morgonen med en Chiapudding med smak av hallon och mynta. Ett perfekt nyttigt frukost alternativ som man står sig på länge och är enkelt att variera med massa olika smaksättningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.