Har redan börjat tänka till kring sonens student nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
På fredagskvällen unnade vi oss en lite fräsch efterrätt utan sötning. Jag bara mixade rysk yoghurt med frysta hallon och såg till att röra runt några gånger när den stod i frysen, så blir det en härlig konsistens
Söta eventuellt lite grann om du tycker det smakar för surt, beroende på vilka bär du använder. Jag var med och bjöd på frökex från Huså Bröd och kycklingbuljong i Wonderbag, läs mer om det eventet här
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Saganaki tycker jag låter mer japansk än grekisk som rätten ursprungligen härstammar ifrån. Saganaki uppkom från den enportionsstekpanna som rätten tillagas i
För att få extra smak på dom tilsatte jag lite gräddkolaessens, blev mer smak på dom då. Tillsätt det siktade vetemjölet och smöret och mixa tills degen precis kommer ihop
Ja, nu känns det som att livet har återgått till det litemer "vanliga" när väckarklockan ringer på morgonen, frukosten intas i en hast för att vi låg och drog oss lite väl länge, cyklarna rullar åt vars ett håll på väg till jobb och hemma igen är det tvättstugan som gäller
Då kommer vi till dagens frukost, pannkakor med hallon och vispad kokosgrädde. Jag vispade också kylskåpskall kokoskräm till en fluffig grädde med lite vanilj i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.