Ta bärkastrullen från värmen och rör ner kokosolja och urkramade gelatinblad. ½ dl kokosolja. Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén
Så var Pia utan sesamfrön och använde solrosfrön istället, som visade sig vara ännu godare. Grädda tills brödet blivit gyllenbrunt, Skär genast i bitar och låt torka en stund
Betakarotin är ett förstadium till Vitamin A kan ge huden en gyllene ton och förbereder huden för solens strålar vilket kan göra solbrännan både sitter längre och blir djupare
Hyllorna är tillsågade av gammal virke men konsolerna fick vi köpa. Vi fick massor av gamla färgburkar från Värmdö Kakel och Design, som de hade över från butiksinredning och annat
Jag råkade ut för gallstensanfall förra veckan och måste en tid framåt försöka undvika fett. I eftermiddags improviserade jag dessa väldigt goda chokladbollar
Och för en gångs skull är programledaren för ett svenskt matlagningsprogram varken en stjärnkock, eller en folkkär kändis ”med passion för mat” och inte heller en av kanalernas ordinarie programledare som ska bjuda in kändisar och laga mat ihop med dem
Jag köpte en svamp-app till telefonken. Rensa och hacka svamp, smörstek tillsammans med lök. Låt koka ner till trevlig konsistens - eller red lite med vetemjöl
Hela min familj fans på plats när jag kom till ett soligt Kärradal. Jag plockade fram ett gamla receptet i huvudet från Hotell Malmen i Stockholm där jag första gången tillagade denna fantastiska maträtt någongång i början av åttiotalet
Gott nytt matår med husmor Husmor bjuder på kakorFrån hemmakock till matbloggare och nu hemmakrögare - omvandlingen som började med en kronhjortbiff med roquefort & rotselleribakelse samt en tomat & sparristimbal i Halv åtta hos mig är nu en hemma hos mig-krog
2 msk rapsolja. Låt svalna till 37 grader och lös däri upp den smulade jästen. Arbeta degen och dela i 16 bitar som trillas till bollar. 2 msk rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.