Det blev så mycket mousse att det även blev ett gäng portions-mousser att sälja i butiken. Jag prövade först att pensla med sockerlag men den fästa aldrig på rosbladen så det gav jag snabbt upp, istället så vispade jag upp äggvitan till ett vitt skum
Under de sista åren har det poppat upp mer och mer växtbaserade produkter i butikernas kyldiskar och det beror på att många svenskar dricker allt mer alternativ mjölk, alltså drycker gjorda på råvaror som mandel, havre och sojabönor
Jag tänkte svara på några nu, och resten i ett senare inlägg. av vissa sötningsmedel. ) Skicka gärna ett mail/kommentar om vaf du menar med "vanliga" ingredienser
Dela den i 20 lika stora bitar. Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Skär sedan varje remsa i tre delar, lite på snedden. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
delar av tvättställskommoden ska målas klart. ett recept om dagen. ett udda gäng med udda människor. ett slags fritidsgård för dem som inte går på det vanliga fritidset efter skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.