Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Inte mig emot, jag är verkligenen höstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Lämna kommentar. Igår kväll testade jag ett nytt recept igen, ostfrallor utan gluten i. Jag bredde på smör, skinka paprika och gurka och åt dem ihop med en smarrig och varm potatis- och morotssoppa
Ska man få lite fart på livsandarna finns det ingen annan råd än att tillaga sig envärmande soppa. Det blåser, är ruggigt och regnet står som spön i backen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Häll lite över jästenoch rör tills jästen är löst. Pensling. Dessa bullar piffade jag till med ett rivet äpple i och att doppa dem i både kanel och socker
Det här är en rätt jag garanterat kommer att bjuda på framöver, eftersom den var så otroligt god och erbjuder en så komplex, men för många människor helt nyoch unik smakupplevelse
Tillsätt rom och häll upp i glas. Garnera med äpple och kanelstång. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Det är inte första gången som vi tar oss an dennarätten för att sätta vår egen prägel på den, tidigare har vi provat med indisk inspirerad tacomiddag ochäven utmanat med kotletter
”Thaisoppa – En smakrik, het soppa med smak av kokos, chili, citrongräs & limeblad – full med fräscha och krispiga grönsaker som bland annat vattenkastanjoch minimajs
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullenoch värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.