Vi bakade, eller snarare rörde ihop, vad som måste vara sommarens godaste och enklaste tårta. 70 gram mörk choklad (70-85 %). 70 gram mörk choklad (70-85 %)
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Lånad bild - bara för att Latmajan har styret för tillfället och. Inga svåra smaker, inga läskiga ben - barnen gillade rätten också, bara de slapp besväras av majonnäsen
Färgen på denne drink blev vid just detta tillfälle helt otrolig. Så här såg den ut tills jag blandade den ordentligt, men jag kunde inte låta bli att fota den, eftersom den såg så overklig och märklig ut
Jag vill dela med mig av sommarens kanske topp två desserter. 6-8 dadlar, urkärnade och blötlagda. 1-2 timmar och servera med valfria bär. 2-3 dl mandelmjölk. 1-2 tsk agavesirap. 6-8 dadlar, urkärnade och blötlagda. 2-3 dl mandelmjölk. 1-2 tsk agavesirap
Sommaren är definitivt slut, hur smärtsamt det än må kännas att erkänna det. I något sorts terapeutiskt syfte bokstavligt talat pushar jag här på bloggen ut de sista drinkrecepten i min lilla serie "Sommarens drinkar", som en hommage till den gångna sommaren, som bjöd oss på så många goda måltider och drinkar, och så många trevliga stunder
Lägg köttet i dubbla plastpåsar. Skölj sparrisen, paprikorna, championerna och skala löken. Dela på paprikorna och lök i lagom stora bitar, om championerna är stora så delar du dom också
Nu när sommarens alla festligheter står för dörren, skolavslutning, student, midsommar eller bara fira att de är sommar så ska de ju firas med en riktigt god tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.