De är verkligen några som fixar och trixar och bjuder alltid på underbart god matoch dryck. Till drinken som bestod av Absolut Orient Apple (smaksatt med äpple och ingefära) fick vi Seidies god fikoncrostini
Toppa med lite russin eller pinjenötter och servera som ensamrätt – eller till någon god gryta, till exempel en enkel men delikat gryta på kycklingvingar
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
) och njuta av lite plockmat. Och säkert inte vilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
-) Jag fick mycket beröm för soppan och själv var jag jättenöjd med den. Veckan har med andra ord varit hektiskt med aktiviteter nästan varje dag och den är inte slut än
Jag har jobbat, varit en sväng till Stockholm och ägnat mig åt köksrenoveringen. Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
De är mycket roade av matlagningoch bakning, så det serveras alltid något riktigt läckert. Förra helgen var jag bjuden på kalas hos min systerson och hans fina familj
Mixa ingredienserna till botten i en matberedare till smulig kakdegskonsistens. Gör den här raw cheesecaken med blåbär och choklad och hasselnötsbotten
De är inte alls svåra att göra – smeten ska inte ner i massa småsmå formar, det ska inte dekoreras osv utan när smeten svalnat skär du fugdgen i bitar och förvarar svalt
Tillsätt vitt vin ochkörsbärstomateroch låt fräsa några minuter till. Jag kunde inte heller motstå att blanda ner några soltorkade tomater i min variant
Klipp bacon och strimla purjolöken och fräs detta. Lägg kyckling, bacon och purjo i en smord ugnsform. Vispa ihop grädde, senap och fond, och häll över i formen
Hacka skinkan, soltorkade tomaternaochtomaterna i mindre bitar och lägg ovanpå löken och paprikan. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform, alt bred ut den färdiga smördegen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.