Snart stundar alla möjliga festligheter, våren brukar vara full av dem. Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Här har ni ett recept på en riktigt god sås som ni kan göra till både kött och kyckling. Alltså såsen är så förbannat god att den med lätthet kan intas med sked
Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Detta kommer att lagas igen. Jag tillagade den baconlindade sparrisen i ugnen och det blev jättegott
Receptet är hämta från en gammal buffé tidning som är sparad. Enda som jag glömde var att dekorera med de frysta lingonen, det hade säkert blivit vackert
Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträttmed fläskytterfilé i en smakrik sås. Såsen har jag kryddat med dijonsenap, dragon och vitlök och krämigheten har jag fått framgenom att röra ner ett par deciliter creme fraiche
Fläskytterfilé i i krämig teriyaki sås blev det idag. Jag älskar ytterfilé, blir så himlamört. Mums. Tar ju lite tid att tillaga men det sköter sig själv i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.