Bryn köttet i hälften av oljan i en stekpanna, ta upp och täck med folie. 330 kcal26,8 g protein12,8 g protein27,6 g kolhydraterFläskwokmed nudlar, 6 port600 g fläskytterfilésalt, peppar2 nystan äggnudlar, ca 160 g (Ta Santa Maria's Premium Egg Noodles, dom är godast. Fläskwokmed nudlar, 6 port
Man kan ju alltid försöka pigga upp sig med lite god och färgglad mat. Hittade en folder på ICA med tre veckomenyer som jag och Johan tillsammans valde ut några rätter från
Trots att det var fint väder igår blev det inte grillat, istället blev den en god fläskwok. Vi åt woken tillsammans med capellini, dvs tunn spagetti, och det blev jättegott och jag fick tummen upp av alla
Som när jag ville göra fläskwok. Sedan köpte jag soja, inte lätt att välja bland alla sorter, det blev nog en japansk soja för den kändes ljusare o mildare än den kinesiska som jag är van med hemma
Fläskwokmed nudlar. Jag hade en bit fläskytterfilé som jag tänkte göra Remsans piffiga soppa, Curry chickensoup med äpple av, fast med fläskkött då istället
Skär fläskfilén i tärningar, 2-3 cm stora, och lägg köttet i en skål tillsammans med hoisinsås, soja, apelsinsaft och apelsinskal. Blanda väl, täck över med plastfolie och marinera 30 minuter
Använder du fläskkött så var sparsam med stekfettet. Värm stekpannan ytterligare en gång så den är riktigt varm, var även nu väldigt försiktig med fettet då grönsakerna ska wokas inte koka i fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.