Skala, klyfta och skiva äpplena, skala och strimla löken. Fräs äpplena och löken i pannan en kort stund, tillsätt curry, tomatpuré, balsamvinäger, socker och smör
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Vid slutet av stekningen lägg i den klyftade löken. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
Krydda med kryddorna. Servera med potatis eller ris och en sallad. 6 st fläskkotletter. 2 st vitlök, pressad. 14 6 st fläskkotletter. 2 st vitlök, pressad
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.