Servera köttet med såsen och gärna en sallad medasiatiska smaker. Det verkar som en hel del, inklusive oss, har problem med att kommentera på andras bloggar
Massera/knåda med händerna så kålen och bladen mjuknar. Ingredienser5 mangoldblad4 stjälkar grönröd kål (det är som grönkål med är rödaktig)1/2 litet huvud rödkål4 msk sesamfrön1/2 msk honung1 msk sesamolja eller rapsolja1 msk citronjuice1/2 msk äppelcidervinäger4 cm finriven färsk ingefäraEn nypa saltGör så härStrimla kålen och mangold bladen fint och lägg i en skål
Skär fläskkarrén i strimlor. Oliver vill vara med när han blir lite större. Häromdagen var det någon som lagade asiatiskt och då sa juryn att det är så lätt för allt finns på flaska och det är bara att hälla i
Blanda köttet med hälften av glazen och spara resten till salladen. Jag älskar lime och koriander och gillar asiatiska toner så det var verkligen ett recpet i min smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.