päronen grovt med rivjärn. Skiva kålen och löken så tunt du kan. av med salt och peppar. Riv moroten och. 1 liten spetskål. 2 medelstora morötter. 1 lime, saften. 1 liten spetskål. 2 medelstora morötter
päronen grovt med rivjärn. Skiva kålen och löken så tunt du kan. av med salt och peppar. Riv moroten och. 1 liten spetskål. 2 medelstora morötter. 1 lime, saften. 1 liten spetskål. 2 medelstora morötter
Servera köttet medsåsen och gärna en sallad medasiatiska smaker. Det verkar som en hel del, inklusive oss, har problem med att kommentera på andras bloggar
Massera/knåda med händerna så kålen och bladen mjuknar. En nypa salt. Ingredienser5 mangoldblad4 stjälkar grönröd kål (det är som grönkål med är rödaktig)1/2 litet huvud rödkål4 msk sesamfrön1/2 msk honung1 msk sesamolja eller rapsolja1 msk citronjuice1/2 msk äppelcidervinäger4 cm finriven färsk ingefäraEn nypa saltGör så härStrimla kålen och mangold bladen fint och lägg i en skål. 4 cm finriven färsk ingefära
En fräsch, vegansk kålsalladmed grillad rotselleri. Fortsätt med att blanda vinegretten. Jag har redan nämnt förträffligheten över Mette Løvboms kokbok "Kålboken", men jag hittar nya godingar hela tiden i den
Skiva svampen i lagom stora bitar. Riv ingefäran och vitlöken fint. Strimla kålen. 2 tsk finriven ingefära. saften av 0,5 lime. Hetta upp oljan i en 2 v. 2 tsk finriven ingefära. saften av 0,5 lime 4 msk färsk hackad koriander
Den här gången blev det en sorts asiatisk anksallad med nudlar och grejer. Den här såsen är mycket enkel att göra och blir så god att man kan äta denmed sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.