Här ville jag ha en riktigtkrämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Skala och skär löken i tunna båtar. Grovhacka vitlöken. Lägg löken i en skål och ställ åt sidan. Hetta upp stekpannan och stek köttet någon minut på varje sida
persillade. Skär potatiseni klyftor och lägg på en plåt. Smaksätt med salt, peppar och persillade. Ringla över rapsolja och tillagai ugnen tills de är mjuka
Strimlaskinkan och stek den frasig. Stek champinjonernai smör och krydda med salt. Lägg upp fläskfilén, sås, champinjonerna, toppa med skinkan och färsk plockad timjan
En kruka basilika. RivenPecorino / Parmesan. Smör tillstekning. Strimlafläskfilé, svamp och lök. Bryn fläskfiléi smör tills den nästan är genomstekt, lägg fläskfilén åt sidan
Skär köttet iskivor. Strö över mjölet och tillsättövrigaingredienser utom tranbär och timjan. Stek dem i smör-&rapsolja i en panna ca 2 min per sida. Rör om ordentligt och låt koka 3-4 min Strö över tranbär och timjan. 400 g fläskfilé. 3 dl Arla Köket® matlagningsgrädde. 1 tsk kinesisk soja. 1⁄2 tsk balsamvinäger. 1 tsk konc svartvinbärssaft. 1 krm timjan. 1 st köttbuljongtärning. 2 msk grovhackad färsk timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.