Fläskfilépanna Putsa och skiva köttet och bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör. Skala och hacka lök och vitlök Hemmets Journal
Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner 1. Skär fläskfilén i tunna skivor. Strimla bacon. Finhacka löken. Dela champinjonerna i mindre bitar om de är stora www.stowr.se
Fläskfilégryta med champinjoner Ingredienser Portioner. 4 500 g fläskfilé 2 msk smör salt peppar 1 gul lök 250 g champinjoner 2 tsk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 msk soja 2 tsk dijonsenap 1 tsk majsstärkelse Till servering kokt ris eller potatis sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5 www.ica.se
Fläskfilégratäng med kantarellost Ca 600-700 g fläskfilé. 1200 g rökt skinka. 11 liten purjolök. 13 dl mellangrädde. 11 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g www.matklubben.se
Fläskfilé gryta med champinjoner Så här gör du Skär fläskfilén i tunna skivor och bryn i stekpannan på hög värme mittkok.expressen.se
Fläskfilégratäng med bacon i ugn 1. Hacka baconet och stek i stekpanna. Skiva fläskfilén i centimetertjocka skivor och bryn hastigt runt om i baconfettet www.landleyskok.se
Fläskfilé baconbus 600 g fläskfilé. 13 tomater. 11 pkt bacon. 11 stor burk champinjoner. 12,5 dl grädde. 12 msk sötstark senap. 11 vitlöksklyfta www.matklubben.se
Fläskfilépasta med mozzarella, tomat och basilika Igår åt vi en av mina favorit-pastarätter. Den är så himla god och krämig. Inte så speciell egentligen men ibland är det enkla det bästa Få lite matro
Kantarelldoftande fläskfilé i panna Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el www.tasteline.com
Grönpepparkyckling Dela kycklingköttet i bitar och lägg i en ugnssäker form. Blanda soja, smör, senap och grönpeppar i en skål Hemmets Journal
Paprikagryta från Balkan PAPRIKAGRYTA FRÅN BALKAN. 4 personer. 2 - 3 gula lökar. 2 röda och 2 gröna paprikor. 1 klyfta vitlök. 1 aubergine Mat-adoran
Fläskytterfilé i krämig pepparsås 500 g fläskytterfilé. 1 röd paprika. 1 msk smör. ½ tsk salt. 2 dl lätt crème fraiche. ½ tsk grovmalen svartpeppar Hotell Tvärdraget
Krämig kycklinggryta med smak av curry 4 port. 3-4 kycklingfiléer. 1 köttbuljongtärning. 1 tsk curry. salt peppar. 2 dl crème fraiche. 2-3 msk tomatpuré Therése mat & bak
Fylld fläskfilé med liten grönkålspaj och svampsås Fylld fläskfilé. 1800g fläskfilé. 6 bitar soltorkade tomater. 75g fetaost. 0,5 dl gröna oliver. 1/2 kruka färsk timjan www.landleyskok.se
Souvlaki med tzatziki och ljummen sallad Nu är det dags igen att övergå i lite hälsosammare mat, vi tänkte köra lite mer LCHF nu i höst. Vi börjar på lite grektema med souvlaki Jag ska också äta och göra allt som alla andra!
Vitlöksdoftande fläskfilépanna med champinjoner och gräslök Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner Kryddburken.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.