söta kycklingar i påskägg av pärlorKladdkaks-muffins med vispad grädde – kladdkaka i miniformat. Grytor av alla dess slag är ju så fantastiskt gott men ibland finns det ju inte tid för långkok och möra köttstycken, då passar fläskfilé utmärkt
Bönpasta med god pastasås av baconoch kyckling, perfekt för Nocarb, LCHF. Hacka paprikan och tillsätt även den, när allt blivit genomstekt kan du tillsätta kycklingfonden och creme fraichén samt smaka av med peppar
Skala och skiva schalottenlökarna och låt fräsa medbacontärningarna. Smaka av med salt och peppar. Värm upp en stekpanna och låt bacontärningarna fräsa som de är, utan smör, då de avger fett som räcker till stekningen
Varva det marinerade köttet med de andra ingredienserna på fyra spett. Blanda marinaden och låt fläskfilén ligga i den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden. 1 paket bacon. 0,5 kg fläskfilé, i bitar 10 prinskorvar 2 st paprikor i bitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad
Lägg quornfiléerna (i originalreceptet används nöt- och lammkött men det funkar bra med quornfiléer också) som ska marineras i en plastpåse där du även häller ner marinaden, slå en knut på påsen och gnid in marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.