Denna kycklingfilegrytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfilegryta. Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag
Få ingredienser men mycket smak är det i denna gryta. av grytan med cayennepeppar och salt. 6-700 g fläskytterfilé. Följ mej via Bloglovin 6-700 g fläskytterfilé
Lägg i en gryta. Häll vattnet i grytan och börja koka på medelhög värme. Lägg i grytan. Lägg i grytan. När de två timmarna gått, plocka ut svartpepparkornen ur grytan
fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfri karré, fläskbog. Skär annat kött i mindre bitar om det behövs (beroende på hur stora bitar man vill ha i sin gryta)
Hans specialitet är burgundisk gryta och här kommer hans recept (från ICAs recept). Tillsätt baconblandningen och syltlök i grytan och rör om försiktigt
Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god. Vill du ha grytan tjockare i konsistenten, strö i lite maizena, rör runt medan det puttrar
Skiva det rimmade fläsket och stek i het panna. Gör en smet av ägg, mjöl och mjölk. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.