Äter annars sällan fläsk förutom bacon, så kul att få testa lite olika recept med kotletter. Blanda den med olivolja och vinäger, krydda med salt och peppar
Blanda päronstrimlorna med den färskpressade citronen. Lägg päronstrimlorna i stekpannan och låt dem fräsa med en kort stund, ca 1 minut. 4 fjärilskotletter e4ller urbenade fläskkotletter à 125 g
Klyv pumpan på mitten, skrapa ur kärnorna med en sked. Ta bort skalet med en kniv. Fyll kotletterna med Cantadou osten och bryn i lite olja i en stekpanna tills de fått fin färg
Resten av tiden har vi suttit med varsin kaffekopp i handen och pratat och bara tagit det lugnt. Härlig söndag med andra ord, om man bortser från att barnen fick för sig att ha en bråka-med-varandra-hela-dagen-dag idag
Klicka svampstuvning på och vik ihop köttet och fäst det med tandpetare. Servera kotletterna med hasselbackspotatis och en god sås till med grönsaker också
Stek kotletterna på hög värme med några vitlöslsyftor och rosmarin i stekpannan. Köttet drar ihop och kommer därför efter en stund inte så mycket i kontakt med stekpannan
Krydda med salt och svartpeppar och avsluta med ost. Krydda med salt och svartpeppar. Lägg över köttet i en eldfast form med skinnsidan upp, häll på fettet från stekpannan
med kajakerna, vårens första vildblomsbukett, strömmingsfiske i ledan, de hemliga ställena i bergsskrevorna och de långa kvällarna med middag och utsikt över tallar och hav
Framåt hösten brukar jag ofta laga fläskfilépannor med rustika smaker och gärna med nån sort svamp. Det här receptet blev extra gott så jag delar med mig så ni kan prova själva
Gorgonzolaspäckad lax med krämig sherrysås. Blanda Sherry och grönsaksbuljong i en kastrull, koka upp och redusera ner mängden till hälften, blanda i creme fraiche och smaka av med salt, strö ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.