1200 g
torsk 200 g lax 1 liten paprika 5 små potatisar 2 tomater 2 morötter 0,5 liten squash 0,5 purjolök 1,5 l vatten 1 tärning fiskbuljong 3 dl crème fraiche 200 g räkor i lake 0,5 citron, saften 1 dl dill, hackad salt och pepparSkär torsk och lax i små bitar. Skär upp paprika, potatis, tomat, morötter, squash och purjolök i små bitar. Koka grönsakerna i fiskbuljongen i 20 minuter, på låg värme. Tillsätt crème fraiche, torsk, lax, räkor, pressad citron och dill. Salta och peppra efter behag. Låt sjuda några minuter. Servera!
Börja med att skala och hacka morötter, fänkål och broccoli i mindre bitar. Skala och grovhacka löken. Under tiden, skär kycklingen i stora tärningar, stek den tillsammans med kryddorna och saften från andra halvan av citronen
Börja med tomaterna. smaka dig fram och pressa i den sista vitlöken. Smaka av med salt o peppar. Lägg upp o servera med en klick cream fra o ett hemmabakt vitlöksbröd
Hacka lök, häll ner i en panna med smör, hela räkoroch tomatpuré. När det blivit en majonnäs, tillsätt citronsaft, pressad vitlök och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.