Fisksoppa à la Catarina
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl fiskfond (utspädd)
  • 0,5 g saffran
  • 0,5 fänkål, tunt skuren
  • 3-4 fasta potatisar
  • 1 msk fänkålsfrö
  • 1-2 dl vispgrädde
  • 1 kruka färsk dill
  • 1 gul lök
  • 1 vitlök
  • 2-3 dl räkor
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 dl vin
  • 1 dl vatten
  • salt
  • peppar
  • 300 g lax
  • 300 g piggvar
  • 12 blåmusslor
  • 2 äggulor
  • 2 dl neutral olja
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 0,5 tsk citron, pressad
  • vitt surdegsbröd
  • smör
  • dill, hackad
  • Soppan2 gula lökar 1 klyfta vitlök 2 dl vitt vin 2 dl fiskfond (utspädd) 0,5 g saffran 0,5 fänkål, tunt skuren 3-4 fasta potatisar 1 msk fänkålsfrö 1-2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dill
  • Räkfond1 gul lök 1 vitlök 2-3 dl räkor 1 msk tomatpuré 2 dl vin 1 dl vatten salt peppar
  • Fisk och skaldjur300 g lax 300 g piggvar 12 blåmusslor
  • Vitlöksaioli2 äggulor 2 dl neutral olja 1 klyfta vitlök, pressad 0,5 tsk citron, pressad salt peppar
  • Bröd vitt surdegsbröd smör dill, hackad salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.