Det här är en variant på rödtungafiléerna som publicerades härom dagen. Här har de fått annat sällskap i form av ett stomp på potatis, persiljerötter och selleri men fortfarande är det den goda grönkålsmoussen och vermouthsåsen som ackompanjerar
Blanda crème fraiche, grädde och senap, slå över fiskruladerna. Fyllningtill varje fiskbit. Rulla ihoptill rulader med fyllningen och sätt i en tandpetare
Detta är inget sommarrecept direkt, men i London har vi heller inget sommarväder just nu. Jag tror faktiskt att höstig comfort food behövs för att hålla depressionen stången
Du kan också blanda hårdkokta ägg, hackade eller skivade, i en köttfärs eller fylla fiskrulader, som du ska koka, med hårdkokt hackat ägg, strimlad purjolök och hackad persilja
Sila vätskan över fisken (så slipper man pepparkorn och annat som fastnar inneifiskruladerna). I lördags provlagade vi en förrätt inför nästa kockduell, blev riktigt bra
Det blev ingafiskruladeributternutsåstillmiddag. Vi hade helt enkelt för mycket rester i kylen och eftersom jag avskyr att slänga mat av både hushålls- och miljöekonomiska skäl, var det bara att rafsa fram diverse burkar och byttor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.