Rödtunga beurre blanc rotmospytt broccolimousse
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-800 gram fisk
  • salt och vitpeppar
  • 1 dl vitt vin
  • 2 gula lökar
  • 2 schalottenlökar
  • 1 kålrot
  • 4-5 morötter
  • 4-5 potatisar
  • 1 msk gula senapsfrön
  • 3 kryddnejlikor
  • 10 kryddpepparkorn
  • 10 hela svartpepparkorn
  • 1-2 lagerblad
  • salt
  • smör och olja till stekning
  • 2 broccolistånd
  • 2 schalottenlökar
  • 50 gram smör
  • salt
  • vitpeppar
  • 2 schalottenlökar
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 75 gram smör
  • 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.