När jag slutade jobbet så kom jag på mig själv med att sakna EN maträtt därifrån. Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men den rätt jag saknade mest var Fiskpudding
Dagens mattips blir en smakrik fiskpudding, perfekt att ta till om du har fiskrester i kylen. Använder du rökt fisk så hoppa över kaviaren, den är med för att sätta lite sting om man använder kokt eller stekt fisk
Denna fiskpuddingen är nog barnens absoluta favorit bland fiskrätterna jag gör på jobbet. Den serverar jag med smält smör,kokta morötter och kokt potatis
Smaka av med salt, peppar och nyriven muskotnöt. Låt puddingen svalna något innan den serveras med skirat smör, pepparrot, citron, potatis och broccoli
Smaka av med salt, peppar och nyriven muskotnöt. Låt puddingen svalna något innan den serveras med skirat smör, pepparrot, citron, potatis och broccoli
( koka risgrynsgröt enligt förpackningen, jag fuskade med en färdig grötkorv). Börja med att koka torsken i vatten, salt, kryddpeppar, lagerblad, lök och morot
( koka risgrynsgröt enligt förpackningen, jag fuskade med en färdig grötkorv). Fiskpudding,. Börja med att koka torsken i vatten, salt, kryddpeppar, lagerblad, lök och morot
Späd i omgångar med mjölken till en tjock sås, rör ned grädden. Under tiden såsen tjocknar mixa fisken och crabsticks/räkor i matberedare eller med stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.