Servera fiskpinnarna med potatismos, gurksås och sallad. Fiskpinnar. Vänd fisken först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Gör ett gott potatismosoch spritsa ut det (se bild). Lägg fisken i en ugnsfast form, skär skåror i fisken och lägg i gorgonzola, häll vinet över fisken samt pressa citron över, salta
Skala jordärtskockorna och skär dem i mindre bitar. Pilla av skalet och skär bort "änden". Lägg i vitlöken tillsammans med den avrunna potatisen och mosa vitlöken med en gaffel
Servera till grillad kyckling ochpotatismos. Huvudnumret i det här inlägget är brysselkål och schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja
Skala och koka potatisen. Om du använder färska champinjoner så sköljer du dem och skär i skivor, lägg dem i en torr kastrull och låt ev vatten koka bort
Salta och koka upp vattnet i en stor kastrull. Potatismos. Häll grädde, smör, bladpersilja och västerbottenost i kastrullen och mixa genom att vispa kraftigt med en ballongvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.