Skiva jalapeñon tunt. Koka upp den med ättika, socker och vatten. Låt svalna helt. Skiva gurkan tunt och lägg i lagen. Låt gärna stå över natten. Potatismos
Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Pressa och blanda med varm mjölk och tärnat smör. Vispa ihop och smaka av med salt. Fiskpinnar
Skär fisken i mindre bitar. Panera i mjöl, uppvispat ägg och sedan i panko. Stek de panerade fiskbitarna gyllenbruna i mycket smör. Smaka av med salt. Servera fiskpinnarna med moset och garnera med citron och dill.
4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan
Om du vill ha pestosmakande fiskpinnar börjar du med att lägga upp pesto på en tallrik, du lägger mjöl på nästa tallrik, uppvispat ägg på nästa och pankoströbröd på nästa
Jag skulle vilja lägga till citron till detta och tycker att det rätten passar precis lika bra med hemgjort potatismos, pressad- eller bara kokt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.