Smaka av med salt och peppar och ev. Spä med grädde till önskad konsistens. Jag använde mig av torskblock som jag tinade och vecklade ut filéerna från för att sedan panera i ägg och mandelmjöl
” och jag och min kompis Frida bestämde oss för att skicka in ett bidrag där huvudrätten var hasselnötspanerad torskfilémedblomkålsmosoch trattkantarellsallad
Med nykokt potatis och grönsaker är receptet lagom för fyra, men om man föredrar en lite mer GI-vänlig variant med bara haricot verts till så räcker den inte riktigt lika långt
Servera med sallad och pressad potatis. Börja med att smörja en eldfast form. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Jag lagade en fiskrätt medtorsk, bacon och broccoli. Bacon passar bra ihop medtorsk. Blanda samman creme fraichen, grädden, senapen, baconen, gräslöken och smaka av med salt och citronpeppar
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.