Fiskgratäng med dillsås, potatisstomp och parmesantäcke
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar fryst torskrygg, tinade
  • 600 g mjölig potatis
  • 3 salladslökar
  • 1,5 dl mjölk
  • 2 ägg, gulorna
  • 2 msk smör
  • 3 dl vispgrädde 40 %
  • 65 g bladspenat
  • 2 msk färsk dill, hackad
  • 0,5 dl parmesanost, finriven
  • 0,5 dl pankoströbröd
  • 0,5 citron
  • salt
  • svartpeppar, nymalen
  • 4 bitar fryst torskrygg, tinade 600 g mjölig potatis 3 salladslökar 1,5 dl mjölk 2 ägg, gulorna 2 msk smör 3 dl vispgrädde 40 % 65 g bladspenat 2 msk färsk dill, hackad 0,5 dl parmesanost, finriven 0,5 dl pankoströbröd 0,5 citron salt svartpeppar, nymalen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.