Ingredienser Portioner: 4 600 g laxfilé 800 g mandelpotatis 1 1/2 dl mjölk 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1 1/2 tsk majsstärkelse (Maizena) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 kruka dill 1 citron 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10:- Rabatt Axa 250-1500 g Mer info Ladda kupong
Här kommer ett litet gästbloggsinlägg för Louise, gott medlax. Smaka av med lite salt och peppar. Häll såsen över citronskivorna i ugnsformen och lägg sedan på laxen
Denna veckas Linas matkasse började vi med fisken. Skär laxen i bitar och servera allt. Man passar på när den som inte gillar fisk redan har ätit skräpmat, jag är även glad att mannen är borta för han gillar inte rökt lax
Eftersom jag är med i deras smakpanel så kändes det extrakul att se nyheten Lax i Dillsås i butik. Iklädd gigantiska gummistövlar och tjocka handskar traskade jag raderna fram och tillbaka, backarna upp och ner, tillsammans med den rödgula gräsklipparen
Igår åt vi en riktigt god middag medlax, zucchinispasta och en kall sås med dill och räkor. Stek strimlorna i en stekpanna med lite smör och riven vitlök
Flera av tipsen har redan satts i verket då vi grillade i helgen och ett av dem blev så gott att vi ska upprepa det igen till midsommar - nämligen varmrökt laxmed löksås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.