Ingrediens. - 500g kycklingfilé - 2 st grön paprika - 2 st röd paprika - 2 st gul paprika - 2 st gul lök - 1 kg Champinjoner - 1 st stark chili - 2 msk curry (mild) - 1 msk röd paprika (flingor, Stark) - 1 ½ msk salt - 1 msk MSG -. Läs hela inlägget 500g kycklingfilé. 2 st grön paprika. 2 st röd paprika. 2 st gul paprika. 1 st stark chili. 1 msk röd paprika
Lägg de sedan i kastrullen med grönsaker och blanda igen. Ingrediens. Rör om, och lägg visidan om. - 500g kycklingfilé. - 2 st grön paprika. - 2 st röd paprika. - 2 st gul paprika. - 1 kg Champinjoner. - 1 st stark chili. - 2 msk curry (mild). - 1 msk röd paprika (flingor, Stark). - 1 tsk matlagningsolja. - 2 msk flytande margarin. - 5 dl matlagningsgrädde. 1) Gör iordningingrediensernatillmatlagningen. 2) Lägg 1 tsk matlagningsolja och 2 msk flytande margarini en kastrull. 3) Lägg i löken, låt stå och fräsa i ca 2 minuter på 10. 4) Lägg nu paprikornai kastrullen, lägg först den gula och låt fräsa iytterligare 2 min. 5) Lägg gröna paprikani kastrullen och låt fräsa i 2 min. 6) Lägg röda paprikani kastrullen och låt fräsa i 2 min. 7) Lägg i starka chilin över paprikorna och fräsa i 4 min. 8) Slutligen kommer champinjonernaini kastrullen, låt stå på plattan iytterligare 5 minuter. 9) Skär kycklingfiléernai små bitar och låt koka i ca 10 minuter på hög värme. 10) Krydda grönsakerna med 1 msk curry (mild), 1 msk röd paprika (flingor, Stark), 1 ½ msk salt, 1 msk MSG och några få droppar flytande margarin. 11) När kycklingfiléerna är färdig kokt, börja steka de i en stekpanna i ca 3 min. 12) Häll 5 dl matlagningsgrädde och ca 2 dl kyckling buljong (från kycklingfiléerna) i kastrullen och blanda försiktigt. Och lägg i 1 msk curry (mild), för en mycket gulare färg. Låt koka icirka 15 minuter på 10. 500g kycklingfilé. 2 st grön paprika. 2 st röd paprika. 2 st gul paprika. 1 kg Champinjoner. 1 st stark chili. 1 msk röd paprika. 1 tsk matlagningsolja. 2 msk flytande margarin. 5 dl matlagningsgrädde. 1 tsk matlagningsolja. 2 msk flytande margarin. 4) Lägg nu paprikornai kastrullen, lägg först den gula och låt fräsa iytterligare 2 min. 5) Lägg gröna paprikani kastrullen och låt fräsa i 2 min. 6) Lägg röda paprikani kastrullen och låt fräsa i 2 min. 7) Lägg i starka chilin över paprikorna och fräsa i 4 min. 8) Slutligen kommer champinjonernaini kastrullen, låt stå på plattan iytterligare 5 minuter. 9) Skär kycklingfiléernai små bitar och låt koka i ca 10 minuter på hög värme
Karrisild smaker godt sammen med mørkt brød eller lefse. KarrisildLikesikkert som at julen kommer hvert eneste år, likesikkert er det at det ble laget karrisildiadventstidenimitt barndomshjem
Finhakk gressløk og dryss over salaten. 2 stk gulrot2 stk eple2 ss gressløkSkall av en 1/2 sirtonsaft av en 1/2 sitronTa fram Saladmaster maskinen og set på kone nr. kvern gulrot og eple oppe i termobollen og rasp skalle av en 1/2 sitron. Pres så saften av sitronen over salaten og tilsett 1 ts sukker eller sukrin. 1/2 sitron
Ha hakket hvitløk, karri, appelsinbitene og bacon i kjelen og surr medlitt olje. På tross av at dette har vært den første ordentlige vårdagen i vårt distrikt - med sol og uterestaurantstemning - ble den tilbragtinnendørs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.