Bara för att det skulle bli så likt den maten som vi köper på vår favvothairestaurang här i stan så åkte jag till ett litet thaimarket här i stan och köpte ostronsås och svampsoya
Tillsätt nudlarna och koka enligt anvisningarnapå förpackningen. Detta lärde jag mig när vi backpackade i Thailand i två månader och jag gick på matlagningskurs där
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.