Fisk- och skaldjursgryta a´la Pontus Frithiof
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg blåmusslor
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 kruka(or) timjan
  • 4 dl vitt vin
  • 1 förpackning krossade tomater
  • 1 bit(ar) ingefära , ca 2 cm
  • 1 st röd chilifrukt , urkärnad
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 st röd paprika
  • 1 st broccoli
  • 250 gram champinjoner
  • 300 gram färsk lax
  • 300 gram färsk torsk
  • 400 gram räkor i lag
  • 1 st Schalottenlök(ar) , 1 stor eller 2 små
  • 2 msk råsocker
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 smör och olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.