Nu önskar vi er alla en fin helg och en skön semester till alla er semesterfirare. Idag börjar Ankis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligt med lite ledighet
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att vi ville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
En laktitsdag som denna vill vi visa upp våra senaste smaksensationer. Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt
Idag blev det bullabak hos oss. Valdag = vaalipulla. För att få goda bullar måste du ha en bra deg. inte för lite mjöl, inte för mycket mjöl och så ska den ännu arbetas tillräckligt
Idag är det exakt 1 år sedan jag skrev mitt allra första inlägg i den här bloggen. Det var tack vare min dotter som bodde hemma över sommaren och därmed fick smaka alla mina nya, "konstiga" maträtter
Ja, kära vänner. Det är fantastiskt. Nu finns det till och med över 100 recept på Råkost. se, Sveriges största receptbank och receptbytarsajt för råkost/raw food och levande föda
Firade skolstarten i måndags med en tårta som passar stor som liten och man vill gärna ta om - men vill passa på att varna för bit nummer två, det kan bli lite för mycket
Idag har vi varit och gjort pass till alla tre barnen. Eftersom de är under 18 år var både jag och Leif tvungna att vara med (om vi inte ville skriva under en massa papper som dessutom skulle bevittnas)
Firar ni lillördag. Kanske är det ett uttryck som används då man går ut på krogen. Men att festa till det så en onsdag mitt i veckan kan ju aldrig bli fel
Idag är det min minsta älsklings två-årsdag. Jag kan inte fatta att det redan har gått två år sedan förlossningen som är en bladning av det bästa och det värsta man någonsin upplevt
Tänk. För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.