Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter. Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Ringla över rikligt med grillolja. Servera med ris och sallad. När 10 min av tiden i ugnen är kvar tag ut formen och fördela créme fraichen mellan kycklingbitarna , vill man ha en fastare sås kan man reda med lite mjöl
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Orkar inte med detta, vill så gärna träna. Söndag i Luleå med spöregn och 4 plusgrader. Körde backträning och lite utegym med familjen i fredags, första gången efter ännu ett sjukuppehåll på 2 veckor
Ligga på soffan, baka och sitta och virka tillsammans medmamma, till exempel. Perfekta att ha när man ska bjuda på buffé, men allra godast tycker jag de är till frukost med en klick smör och en skiva ost
En härlig syrlig kaka till fikat, en favorit på kakbordet. Smöra och bröa en form med löstagbar kant. Blanda vetemjöl med bakpulver och vänd ner i äggblandningen växelvis med vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.