I det här fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha när jag vill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nu när det är en del annat att pyssla med än att stå i köket
En och annan hemmastoppad korv slinker det ner också mellan varven. Då kan ni säkert lista ut att det är korv vi bjuder på idag, men det står även lite goa tillbehör på menyn så vill ni inte göra korv (men vem vill inte det egentligen
Här gäller verkligen den gamla sanningen "Man tager vad man haver och det brukar bli så bra så. Och med precis lika stor säkerhet så jublar inte stans alla blivande studenter i morgon över vädret om det fortsätter på redan inslagen bana
Jag tänker att jag delar med mig av receptet och sedan hur jag skulle göra om de till det bättre. förstod redan där att det inte skulle bli en lätt luftig kaka i ugnen inte …men ja tänkte att den kanske ändå skulle smaka gott
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Detfinns många olika varianter av slow cookers, både storlek- och funktionsmässigt. Ibland vill eller orkar vi inte laga mat, varken energin, tiden eller inspirationen finns där för stunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.