Det här är lätt att göra men det tar en stund innan maten står på bordet. Kanske inte det bästa att dra igång en maträtt som behöver 1,5 till 2 timmar i ugnen en måndag efter jobbet men jag hade orken och lusten så varför inte lite slow food en vanlig måndag
Foto. Mia Hagenmalm. Eftersom att jag just nu försöker bli mer basisk i kroppen tycker jag att det är kul och intressant att utforska och experimentera med raw food och äter mer levande föda
Den här äppelpajen / äppelkakan var en av de efterrätter jag bakade i helgen till kalas. Den består av en mördegsbotten, fylld med hemmagjord vaniljkräm, äpplen blandat i kanel och socker och så är den toppad med lite smuldeg på
Gott, snabbt och enkelt när jag vill göra det lätt för mig och flörta med Mannen som tycker att det här är jättegott (inte så svårflörtad med andra ord
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.