Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg. Blanda grädde, cremè fraiche, chilisås och ostronsåsen
Servera med ris eller pasta. Skiva kycklingen i centimetertjocka skivor och lägg dem i såsen. Häll under tiden crème fraiche i en kastrull och tillsätt övriga ingredienser
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Serveras med potatis eller ris. Salta och peppra kycklingfiléerna och linda in dem i bacon. Låt detta sedan puttra tills dess att kycklingen är genomstekt
Idag blir det kycklingmed gräddsås, en riktig klassiker som Julia gör helt fantastisk. Vi börjar nu komma in på recept med lite fler steg så gör er redo, jag vet att ni kommer fixa detta galant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.